onsdag 27 augusti 2014

Höstblåsor...ensimmäinen sairastupa tälle syksylle

Häiden jälkimainigeista saatiin kotiin tulijaisiksi syksyn ensimmäiset sairastelusulkeiset. Amos tuli jo hääjuhlapäivänä kipeäksi ja juhlat jäivät kokonaan väliin. Puoli tunti ennen vihkimistilaisuuden alkua tajusin että ukkeli oli tulikuuma, mutta koska meidän perheestä löytyi sekä bestman että morsiusneito, oli pakko pukea pojat juhlatamineisiin ja kiikuttaa karjuvana paikalle. Hätäratkaisu löytyi appiukosta joka lähti saman tien kotiin potilaan kanssa, ehkä jopa hyvillään, kun sai jättää juhlat väliin.
Tässä vielä tyylikkäänä päivää ennen varsinaisia juhlia. Amoksesta on kuoritunut todellinen tyyliniekka, nukkuiskin nämä nahkakengät jalassa jos sais...

 Kaikesta alkudraamasta huolimatta, juhlat oli mukavat ja paikalla oli super pätevät lastenhoitajat, joten sain pitkästä aikaa syödä lautasen tyhjäksi ilman keskeytyksiä, jutella aikuisten asioista aikuisten kanssa, juoda vähän viiniä ja tanssiakin. Mulla jäi kaikessa sähläämisessä kännykkä kotiin eikä meillä ole siis yhtään kuvaa Dinasta morsiusneitona tai lapsista muutenkaan, vain kasa bestmanin älyttömiä selifie kuvia juhlista, niin tyypillistä. Junamatka seuraavana päivänä olikin sitten from hell, kun molemmat vanhemmat olivat juhlamainigeissa lievästi sanottuna väsyneitä ja yksi kuumeessa ja kaksi muuten vaan levottomia. Pisimmät viisi tuntia ikinä. Seuraavana päivänä oli loputkin porukasta kuumeessa. Huoh.. Ei mene meidän päiväkotialoitus nyt ihan suunnitelmien mukaan.
Malmösta löytyi uusi todella hieno teatteri-teemainen leikkipuisto

Ei siis mitään hohdokasta kerrottavaa tältä viikolta. Kiukkusia ja turhautuneita lapsia jotka enemmän tai vähemmän kipeinä ja karmea kaaos ympärillä. Kuljen koko ajan siivoamassa paikkoja, mutta siinä ei näytä olevan mitään järkeä kun joku kuitenkin kohta taas levittää ja sotkee.
Teatteri-leikkipuisto

 Ensin epäiltiin tulirokkoa, sitten märkärupea ja nyt terveysneuvonnan avulla kyseessä onkin höstblåsor eli enterorokko. Hyvä niin, mitään märkärupia en nyt jaksaisi millään alkaa hoitamaan. 
Onneksi mulla on vielä tämä viikko "lomaa". Tarkoitus oli kyllä lukea kurssimateriaalia ja tutustua ajatuksen kanssa aiheeseen. Nyt jää kyllä tosi tiukille se lukeminen. Olis ollu kiva mennä sinne ekalle luennolle, niin että ymmärtää mitä on tullut opiskelemaan. Toinen huoh...

Mutta tälläistä tämä ensimmäinen päiväkotivuosi tulee sitten olemaan. Kuten yksi isä päiväkodin eteisessä totesi: " Ilmoitin työnanatajalle että nähdään seuraavan kerran huhtikuussa!"

Ehkä positiivisempia kuulumisia ensi viikolla. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar