tisdag 8 juli 2014

Päivän puistot

Tavoitteena oli löytää Gustav Adolfparkenin kahluuallas ja Humlegårdenin leikkipuisto. Molemmat nyt siis hallussa ja kartalla. Ja lähellä. Ja aivan ihania. Kahluuallas ehkä hitusen pieni ja ankea , mutta Humlegårdenin leikkipaikka ja koko puisto aivan mucho priima. 

Humlegårdenissa ihastutti "tavallisen" leikkipuiston lisäksi myös itse puistossa nerokkaat valtavat jumppapallot,joilla ihanalla nurmikentällä oli loistava peuhata,vanhempien rentoutuessa kansituoleissa, joita sai lainata puistosta. Lisäksi puistosta löytyi suihku, jonka alla saattoi vilvoitella mittarin hipoessa 30 astetta. 

Puisto-mission lisäksi vähän kuin bonuksena löydettiin hieman isompi ruokakauppa,jossa valikoima alkoi olla jo kattava ja hinnat hieman sopivampia. Hienoa!

Illalla käytiin vielä kurkkaamassa tulevaa kotia remontin alta. Näky oli aika hurja, jos kaiken pitäisi olla valmiina kolmessa viikossa. Lattiat oli yhtä putkea ja keittiö sekä kylppärit vain mustat aukot,joihin ei osannut kyllä yhtään kuvitella tulevaa visiota. Mutta onpahan pohjapiirustus nyt nähty livenä ja mittasuhteet kohdallaan. Ja mikäs meillä täällä odotellessa. Ei tässä muu auta. 

Että tällainen päivä täällä!

Huomenna,jos helle jatkuu otan Tunnelbanaa sarvista ja löydän sen uimarannan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar