onsdag 15 oktober 2014

Yllätys yllätys...

Amos-apulainen suojavarustettuna keittiössä
Meillä ollaan siis taas kipeinä. Kaikki muut paitsi minä. Ensin oli Amos kuumeessa, sitten sairastu Dina ja Simon ja viimeisenä muttei ainakaan vähäisimmällä draamalla mieheni. Miehet ja flunssa ei ole koskaan toimiva yhdistelmä. Mammanpoikia sanon minä.

Eli kauan odotettu Suomen kavereide visiitti meni nuhasissa merkeissä, emmekä olleet kovinkaan reippaita isäntiä. Onneksi pikkulasten vanhemmat ymmärtävät näitä juttuja paremmin kuin ehkä muut. Amos onneksi myös tervehtyi ainakin sen verran että nautti samanikäisten seurasta hurjasti ja päästiin edes vähän kiertelemään.

taas siis uusia paikkoja lisätty check-listalle.

Raitio/lelumuseo.....check
Tässä vaiheeessa Simon oli vielä mukana. Raidemuseossa oli esillä kaikki mahdolliset julkiset kulkuneuvot.

JuniBacken.............check
Amos Junibackenin ihanassa karkkikaupassa kauppiaana
Junibackenin tuliaisina miekka ja ilmapallot

Djurgårdenin kävelykierros............check

Ihan turha viikonloppu ei siis todellakaan takana. Ja kaikkein parasta kaiken väsymyksen ja räkäilyn keskellä on kuitenkin hyvä seura ja yhdessä oleminen. Sekä lasten että aikuisten. Kiitos tästä asianosaisille!

Kaikki edellämainitut kohteet muuten todella suositeltavia, vaikka Juniabackenia ei kai voi olla suosittelematta kenellekään. Kyllä onkin mukava tietää että vuosikorttilaisina voidaan viettää siellä seuraavat 50 viikonloppua putkeen jos haluttaa. Amos ainakin oli juuri oikeassa iässä sinne.

Tällä hetkellä odotellaan seuraavia vieraita saapuvaksi huomenna. Simon on räkä-tomaattisilmä-kenguru-roikkuja olotilassa, eli mitään järkevää ei saa tehtyä. Raukalla varmasti hirvee olo eikä mikään oikein helpota. Amoksella ja Dinalla kasvaa kohta Netflix- sarveiskalvoihin kiinni.
Sairastupalaiset leikkii yhdessä My Little Ponny leikkiä

Kiitän kaukonäköisyyttäni siitä että väänsin koulutyöni suht valmiiksi jo viime viikolla. Nyt en olisi sitä saanut valmiiksi millään. Ja valmishan se ei ole koskaan. Hirveä ahdistus kun päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja itse asiassa palauttaa tehtävän enkä jatkuvasti vaan lukea ja muokkailla sana kerrallaan sieltä täältä. Kun kyseessä on ensimmäinen tehtävä, paineet on aika valtavat. Olenkohan ymmärtänyt tehtävänannon oikein? Onko mun englanti tarpeeksi akateemista? Osasinkohan nyt viitata lähdemateriaaliin oikein? Nauretaanko mut pihalle sieltä?

Näillä positiivisilla fiiliksillä siis mennään. Mutta nyt se on ainakin palautettu ja mitään ei ole enää tehtävissä.

Ai niin, mut on kutsuttu lauantai-iltana drinkeille. APUA!! Mitä mä laitan päälle? Mitä se oikeestaan tarkottaa nykyään? Aikuisten alottelua vai ihan vaan muutamaa drinkkiä? Pitääkö viedä jotain mukanaan? Ja mitä voi viedä mukana sellaisille joilla on KAIKKEA? Kyseessä on nimittäin high societee piirit. En tiedä millä armoalmulla mut nyt sinne kutsuttiin, ehkä säälistä..
APUA!!! Kaikki neuvot kiitos tänne päin!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar