onsdag 2 april 2014

Virallista!

Nyt se on virallista!

Muutaman kuukauden kuluttua käännämme tämän lauman nokat länteen ja muutamme Tukholmaan!

Koko pitkä syksy ja talvi tätä on hiottu, väännetty, mietitty ja suunniteltu.
Pikku hiljaa, monien vääntöjen ja haasteiden jälkeen, kaikki tärkeimmät palaset loksahtavat vihdoin paikalleen.


Jo monta kuukautta sitten päätin, että kunhan kaikki vihdoin selviää, ja muutto on virallista, aloitan tämän blogin.

Ajatuksena on tuoda meidän arki ja siihen liittyvät hauskat, haasteelliset ja mieleenpainuvat asiat kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Tuulettaa tunteita muuton ja uuden kotimaan suhteen. Jakaa ilot ja tuskat uusien ystävien, leikkikavereiden, työkavereiden, kulttuurin ja ympäristön tullessa koko perheelle tutuksi.

Vielä on pitkä matka itse muuttopäivään, ja valtavasti tekemistä ja pohdittavaa edessä. Kevät tuo varmasti myös tullessaan ikäviäkin tunteita, pelkoa ja luopumisen tuskaa. On sanottava heipat monille, vaikka yhteyttä voi nykyään jo pitää melkein reaaliajassa, niin ei se ihan sama ole. On taas kerran muutettava, löydettävä uusi koti ja uudet kulmat. On astuttava ulos mukavasta, turvallisesta ja tutusta. Johonkin suurempaan ja koko perheelle tuntemattomaan ympäristöön.

Mutta juuri nyt, tässä huhtikuun alun viileässä ja kirkkaassa tunnelmassa, olen vain ja ainoastaan tyytyväinen! Pitkä epävarmuuden ja tietämättömyyden talvi takana, aika kääriä hihat ja pistää perhe taas kerran pakettiin. Ryhtyä hommiin!

Matka kohti uutta alkaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar